Защита за автомобили

Покривало за кола против градушка на достъпна цена

покривало за кола против градушка цена

Градушката е голям неприятел на автомобилите. За минути, интензивната градушка може да нанесе големи поражения на покритието на колата и на практика, то да не може да се ремонтира. Силната градушка видоизменя металните части и се получават неприятни вдлъбнатини, които в повечето от случаите не подлежат на корекция.

Ние Ви предлагаме ефективно покривало за кола против градушка на изключително изгодна цена, което надеждно и сигурно може да предпази Вашия автомобил от това неприятно природно явление.

Какво всъщност представлява това покривало и как се използва то? Това е високоеластична РЕ пяна с дебелина 7 мм и магнитно фолио от долната страна. Покривалото се поставя на най-уязвимите части на автомобила – таван, преден и заден капак или всички уязвими части, които са подложени на директен удар по време на валеж от градушка. Покривалото е произведено в Германия и предпазва Вашата кола от градушка с големина на леденото топче до 4 см. и скорост на падането на градушката до 70 км/час. Специалното магнитно фолио се залепва върху металните части на автомобила и по този начин покривалото е устойчиво на вятър и няма как да падне от мястото, където е залепено.

По този начин Вашият автомобил е надеждно защитен от градушка, независимо къде се намира той и на кое място е започнало да вали, а цената, която ще заплатите за това е наистина ниска.

Ако Вашата кола не разполага с гараж и почти постоянно престоява на открито, покривалото за кола против градушка е най-ефективния и евтин вариант да предпазите превозното си средство на добра цена. Много често валежите от градушка идват изведнъж и Вие нямате възможност и време да реагирате за да предпазите автомобила си, който е на открито. Покривалото, което Ви предлагаме е компактно удобно и не заема голямо място. Можете да го държите в багажника на колата си или навсякъде, където Вие е удобно и ще имате бърз достъп до него.

То се поставя много бързо. Цялата дейност заема по-малко от минута, така, че градушката не може да нанесе никакви щети. Дори тя да връхлети ненадейно, ако покривалото за кола против градушка е да Вас, Вие лесно и бързо ще го сложите на уязвимите части на автомобила си и ще забравите за проблемите, които градушката може да нанесе на един автомобил.

Покривало за кола против градушка, което Ви предлагаме е универсално, а цената му е много конкурентна. То може да се използва за всякакви марки и модели коли, независимо от тяхната форма, големина, произход и възраст. На всеки модел автомобил то се поставя с еднаква простота и удобство. И веднага ще запази колата Ви от всякакви удари.

Покривало за кола против градушка, което ще получите на една наистина добра цена, може да се използва за предпазване и от много различни други предмети. То може да бъде полезно, когато автомобилът Ви е паркиран под дървета, чиито плодове са твърди и тежки и често падат. Един удар от кестен или орех или паднал клон може да нарани различни части на колата. Ако използвате покривалото, това няма да нанесе никакви щети на автомобила. Покривалото за кола може да предпазва и от екскременти от различни птици, които трудно се почистват и понякога са истинска напаст за шофьорите.

Вие имате възможност сами да се убедите в големите предимства на покривалото за кола против градушка, като и в прекрасната му цена. Когато то е поставено на Вашия автомобил, ще го предпази от най-различни падащи предмети, които могат да го увредят, а на Вас ще спести много нерви, време и средства.

 

Покривало за кола против градушка на достъпна цена
4 (80%) 6 гласа

Покажи още

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *