Защита за автомобили

Покривало за автомобил срещу градушки

покривало за автомобил Всички автомобили, независимо от марката и модела си, големината и възрастта са уязвими от неблагоприятното природно явление градушка, когато са на открито. В зависимост от големината на ледените топчета, градушката може да повреди повърхността на всяка кола и да изкриви равните части, като се получат неприятни вдлъбнатини. В повечето случаи те не могат да се ремонтират и автомобилът придобива неприятен външен вид, цената му спада и може много трудно да бъде продаден. Срещу всичко това ние предлагаме едно лесно и много практично решение – покривало за автомобил срещу градушка. То се поставя много бързо на автомобила, когато валежа започне, чрез магнити прилепва много плътно и не позволява на ледените късове да нанесат каквато и да е повреда.

Това изключително удобно изобретение вие можете да поръчате директно от сайта на АЙ ДЖИ НЕТ на изключително изгодна цена, която няма аналог. При закупуване на артикули за определени суми, вие можете да получите отстъпка от 5 до цели 25%. Поръчката става много лесно, а доставката е светкавична на предварително зададен от вас адрес.

Покривалото за кола срещу градушка е подходящо за всички автомобили, които са предимно навън. То е универсално и ще защити колата, независимо от това къде е паркирана. Компактните размери на покривалото позволяват до да може да се съхранява навсякъде в автомобила, включително и в багажника, където няма да заема много от ценното място.

Покривалото за кола против градушка се поставя бързо. То може да ви спести много средства и обикаляне по автосервизите. Затова всеки предвидлив водач го притежава и го използва, когато се наложи. Градушката не може да се предвиди и никога не знаем кога ще ни изненада, особено ако сме на път. Високо в планината или на морския бряг покривалото за кола против градушка може да се окаже Вашия най-верен помощник и единствен защитник на автомобила ви, когато изневиделица се появи бурята. Затова си гарантирайте спокойствието си, когато то се намира винаги багажника на вашата кола.

Покривалото за автомобил срещу градушка може да ви служи много дълго време защото е произведено от качествени материали и много трудно се поврежда. Ние гарантираме неговото високо качество. То е произведено в Германия и притежава всички сертификати, които могат да се използват на европейско и национално ниво.

Покривалото може да защитава по всяко време вашият автомобил от всякакви падащи предмети като малки клони или плодове, кестени или орехи, когато колата е паркирана под дървета. То не допуска надрасквания или охлузвания. Може да се използва и за предпазване на колата от птичи фекалии, които се премахват много трудно. Неговата универсалност го прави много необходимо независимо дали колата се използва интензивно или за дълго време не се кара. И в двата случая автомобилът има нужда от защита и покривалото за кола изпълнява това 100%.

Лесното съхранение и липсата на всякакви специални грижи за покривалото го прави много удобно и практично е го превръща в незаменим аксесоар за всеки автолюбител. С него вие си гарантирате спокойствието и здравината на колата си, нейния перфектен външен вид и безотказна работа.

Покривало за автомобил срещу градушки
4.7 (93.33%) 3 гласа

Покажи още

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *