Защита за автомобили

Покривала за коли против градушка

покривала за коли Градушката е природно явление, което може да нанесе значителни щети на различни обекти, селскостопански насаждения и сгради. Тя пада изведнъж и в зависимост от големината на ледените късове е много опасна. В немалко случаи от разрушителното и действие страдат автомобилите, когато са паркирани под открито небе, а през лятото, когато се наблюдават градушките, това е много често явление.

Ние предлагаме един изключително ефективен начин за справяне с проблема за нанесените щети от страна на градушката на вашата кола – покривала за коли против градушка. Това е изпитан метод, чрез който можете да защитите всички изложени на риск части на автомобила, когато покривалото за кола против градушка бъде поставено.

Това става много бързо и удобно, само за няколко минути, така, че е невъзможно градушката да ви изненада, колкото и ненадейно да връхлети тя. Покривалото е произведено от еластична пяна, която не позволява на ледените топчета да увредят колата или да видоизменят по някакъв начин металната и облицовка. По същия начин покривалото действа и със стъклата, които е не.възможно да бъдат счупени, колкото и едра да е градушката.

Покривало за кола против градушка можете да разгледате и да поръчате на сайт agrinet-bg.com. Имате възможност да го закупите онлайн, което става много бързо и лесно, само за няколко минути. Ще го получите чрез куриерска фирма на точно определен от вас адрес, като се заплаща в момента на получаването. Ние имаме възможност да направим за вас големи отстъпки при закупуване на продукти над определена сума. Ще получите веднага 25 % отстъпка от цената ако закупите покривала за кола срещу градушка на стойност над 5001 лв. и 5% отстъпка при покупка на стойност от 201 до 600 лв. Възможността да пазарувате бързо и модерно ви спестява време и постоянно обикаляне по магазините. Ние ви препоръчваме този начин и той наистина е бърз и сигурен.

Покривалото за кола против градушка ще ви спести много средства и неприятни моменти от вида на изкривените части на автомобила . Практиката показва, че коли, пострадали при градушка трудно се възстановяват, а понякога полирането и изравняването на вдлъбнатините, предизвикани от ледените късове е напълно невъзможно. Ето защо е задължително използването на покривала за коли против градушка. То притежава магнитно покритие от едната страна и затова поставянето му е мигновено. Долепя се много плътно на повърхността на колата и отместването му от силен вятър е невъзможно.

При допирът си по никакъв начин покривалото против градушка не може да нарани или надраска по някакъв начин автомобила. Премахването му става също много лесно, когато вече валежът е отминал. Това покривало за автомобил може да се съхранява навсякъде защото е много компактно. Ние ви препоръчваме то да бъде винаги в багажника на вашата кола, защото никога не се знае къде и по кое време ще ви застигне градушката. Там то няма да отнема ценно място. Когато не разполагате с гараж и се налага колата ви продължително време да стои на открито, особено в райони, където през лятото градушките са често явление, покривалото за кола срещу градушки трябва да ви е винаги под ръка за да можете да го използвате веднага.

Покривала за коли против градушка
4 (80%) 3 гласа

Покажи още

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *