Мрежи

Мрежи против градушка за земеделието – предимства в сравнение с други методи за защита

мрежи против градушка предимства

В последно време мрежите против градушка в земеделието добиха голяма популярност. Това се дължи на факта, че земеделието е рисков отрасъл и неговата рентабилност зависи от природата. В тази връзка и с промяната на климата в последните години, зачестиха и рисковете от градушка, която може да компрометира вашата реколта и да ви причини значителни загуби.

Все повече земеделски стопани започнаха да мислят предвидливо и да се опитват да „застраховат” своята реколта с мрежи и конструкции против градушка. По този начин те защитават собствения си бизнес и инвестицията, направена в него. Освен защита от градушка, мрежата може да ви предпази и от други природни аномалии – вятър, силно слънце, както и някой вредители като птици или насекоми.

Мрежите за градушка имат голямо предимство пред останалите медоди и способи за защита – оръдия за разбиване на градоносните облаци или оръдия, създаващи шокови вълни. Предимството им е, че мрежите ви осигуряват 10 годишна и абсолютно надеждна защита от градушка, вятър и слънце. Не зависите от ракетните станции, от това дали някой друг си е свършил работата или не, дали е успял да изстреля ракетата навреме, от това дали Агенцията за борба с градушките е осигурила бюджет за ракети, станции и персонал и т.н.

С мрежа и конструкция против градушка вие ще имате сигурен и защитен бизнес, който не се влияе от природните аномалии.

Мрежи против градушка за земеделието – предимства в сравнение с други методи за защита
5 (100%) 2 гласа

Покажи още

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *